dimarts, 26 d’octubre del 2010

Qui ets tú?


DESCRIPCIÓ:

És una noia morena, te els cabells curts i porta serrell. Els seus ulls son de color verd i és bastant primeta. La ¿..? te una estatura mitjana, normalment vesteix amb texans, manoletines o bambes i el seu color preferit és el taronja. La primera impressió que tens d’ella, és la imatge d’una noia una mica tímida, però a mida que la vas coneixent va agafant confiança. És una noia molt positiva i alegre te les coses molt clares i és molt objectiva amb el que vol a la seva vida. Li encanta sortir amb les seves  amigues, passar-s’ho bé i riure molt, el que més l’hi agrada fer és sortir de festa o anar a passejar amb el seu xicot .A la vegada que li agrada molt sortir de festa, també li encanta passar una mica d’estona amb la seva família. Un dels seus punts forts és que és una noia molt dolça i carinyosa i un dels seus punts febles és que els seus nervis fan que estigui tot el dia menjant-se les ungles. Una de les seves aficions es anar a esquiar, perquè li encanta i sempre que pot ho fa. Li encanta viatjar acompanyada o no, dona igual ja que és una de les seves aficions que més pràctica quan pot i un dels seus somnis és poder viatjar a Nueva York.
PODEM PINTAR ELS SOMNIS?

A seminari ens hem llegit el llibre de com pintar els somnis, és un llibre que ens mostra la dinàmica d'una escola molt oberta a tot. Ens han mostrat com al llarg del curs la professora es deixa emportar per les curiositats dels alumnes i poc a poc sense voler es va creant tota una programació improvisada i molt rica en continguts.
Una de les coses més importants que hem aprés sobre l'infant és que el seu aprenentatge no es produeix de manera lineal, sinó que és un aprenentatge progressiu fins a arribar als objectius proposats.
Aquesta etapa de l'infant, és una de les més importants, ja que es basa en un procés de construcció, d'experimentació i reconstrucció. En aquesta etapa tant important, tot el que desperta la curiositat de l'infant s'aprofita.
El/la mestre no pot pretendre ensenyar ja que tot el procés d'aprenentatge del nen, passa per l'experimentació i el joc. La feina de el/la mestre es intentar captivar la curiositat de l'alumne i crear un clima de confiança en el que l'alumne se senti agust.
Una part molt important del seu aprenentatge son  les famílies i tenen dret a saber tot el que aprenen els seus fills a l'escola.