dimarts, 14 de desembre del 2010

Imatge

Pràctica número 3:

Amb el programa GIMP vaig fer servir l'eina d'escalat, reduint la imatge a 2500 x 1500 pixels.

Imatge








Pràctica número 2:

Fent servir el programa GIMP amb l'eina de retallar vaig sel·leccionar el tros de la imatge que volia.

Imatge


Pràctica número 1:

Amb el programa GIMP sel·leccionem l'eina de clonat. Amb aquesta eina em de sel·leccionar el tros de la imatge que volem clonar, clicant amb el cursor mentres a la vegada prenem la tecla control. Simplement em d'anar esborrant l'element sel·leccionat.







diumenge, 12 de desembre del 2010

Dia 9 de Desembre

Avui dia 9 de Desembre  hem exposat els prezis de la SAE. Ha sigut interesant escoltar els diferents punt de vista dels companys de classe. Tot i així ha sigut una mica repetitiu ja que tots hem parlat de lo mateix.

Dia 2 de Desembre

Avui dia 2 de desembre hem tingut que tornar a anar a l'aula d'ordinadors per poder acabar el prezi de la SAE. Hem tingut problemes per acabar-ho ja que el programa no anava gaire bé i sen's ha desordenat tot i ho tindrem que tornar a fer.

Dia 30 de Novembre

Avui dia 30 de novembre hem pogut veure dues presentacions  de dues noies de segon que han estat una setmana fent pràctiques. Ens han exposat les seves experiències i els objectius que van assolir. A més hem escoltat les notocies d'actualitat educativa que faltaven per escoltar.

Dia 25 de Novembre

Avui dia 25 de novembre hem marxat a l'aula d'ordinadors per poder començar a preparar el prezi de la setmana d'activitats extraordinàries (SAE).

Dia 11 de Novembre

Avui dia 11 de novembre hem portat el llibre de "Documentar una mirada nova" que hens haviem d'haver llegit per parlar-hi a la classe de seminari. Hem estat parlant del llibre i debatint-lo una mica.

Dia 9 de Novembre

Avui dia 9 de novembre hem anat a veure una pelicula " Los niños del paraiso".
Ha sigut una pelicula molt interesant i bonica que parla sobre els valors de la vida.