dimarts, 23 de novembre del 2010

ACOMPANYAMENT A L’ESCOLA - Dimarts 16

 El dia 16 de novembre, vam haver d’acompanyar a un alumne de tercer per veure com feia les practiques i com era el dia a dia en una classe d’infantil. Quan vaig arribar a primera hora del matí, les  8:30, els nens tenien una hora lliure per jugar al que volguessin. Mentrestant la noia i jo vam marxar a veure les instal·lacions de l’escola. La Eva que així era com es deia la noia em va estar ensenyant el pati, les classes, etc.
Desprès d’una hora lliure per jugar al que volguessin, va manar a ‘aula amb pantalla digital per poder realitzar una activitat que la professora tenia preparada, ja que aquesta setmana començaven el projecte del cinema. A l’aula amb pantalla digital, la professora va posar unes fotografies d’un dibuix animat que era un llop, i aquest sortia a cada fotografia amb una expressió diferent. Un cop els nens van veure les fotografies i les van comentar, vam marxar tots a la seva classe. La professora, els hi va donar un full a cada un dividit en quatre apartats en el que havien de dibuixar una persona amb diferents expressions. Tot els nens ho van fer molt bé. Quan van arribar les onze del matí, els nens van marxar al pati, ja que era la seva hora d’esbarjo. Els nens van estar al pati fins les dotze del migdia, vam entrar a classe per que ells mateixos es posessin el pitet, i van marxar a dinar.
A les dues i mitja començava la jornada de la tarda, els nens ja havien dinat i jugat molt. Durant aquesta jornada potser una mica més relaxada, la professora els hi va donar fang. Podien fer el que volguessin, era fang lliure i això els hi encanta. Es van passar una bona estona fent figuretes que els hi passava pel cap, i quan van assolir la definitiva, la van guardar a una capsa que tenien a la classe, cadascuna a,b el seu nom. Un cop van acabar de fer el fang, els nens van sortir al pati per berenar, ja que l’escola  els hi proporciona els entrepans per berenar. Un cop acabaven de menjar-se l’entrepà podien marxar a jugar lliurement pel pati.
Com a conclusió d’aquest dia, haig de dir que en va agradar molt passar un dia a l’escola envoltada de nens, observant el que feien i com s’ho passaven, va ser molt gratificant. També em van agradar molt les instal·lacions de l’escola, ja que al pati els nens tenien un espai enorme per gaudir i jugar lliurement envoltats d’un espai natural.

dimarts, 9 de novembre del 2010

Seminari_2/11/2010

El dimarts dia 2 de Novembre, cadascú havia de portar una imatge, ja fos artística, publicitaria, etc. La nostra tasca era documentar-nos una mica sobre la nostra imatge i exposar-la als companys de la classe, per a que ells també coneix-essin la nostra imatge.

dilluns, 8 de novembre del 2010

Què és un prezi?

Seminari _26/10/2010_28/10/2010

El dimarts i dijous d'aquesta setmana, teníem dos feines importants a realitzar. Tots els de la classe havíem de buscar diferents models de revistes educatives i exposar-les a classe.
L'altra feina important, era cercar una noticia sobre educació i fer un qüestionari per crear un debat a classe. Van ser interessants els debats que van sorgir, ja que eren sobre temes d’interès actual, i des de el meu punt de vista potser ens va aportar nova informació per la nostra futura professió.